Vad är PRAMA?

ENERGY

ENERGY - är ett högintensivt kardiovaskulärt cirkelprogram som syftar till att förbättra det allmänna fysiska tillståndet med funktionella rörelser samtidigt som kaloriförbränningen maximeras.
- Hög kaloriförbränning
- HIIT & funktionell träning
- Oändligt kul
- Alla konditionsnivåer
Det är ingångsnivån till PRAMA, tack vare sin mångsidighet och anpassningsförmåga. Använder kroppsvikt och viss funktionell utrustning. PRAMA ENERGY är det bästa alternativet för alla fitness nivåer. De som är erfarna kommer att arbeta över 80% av HRM och känner den höga intensiteten; de som är nybörjare kommer att förbättra sitt fysiska tillstånd utan risker. Energy är annorlunda tack vare sin blandning av roliga och interaktiva övningar, integrerad gamification och användning av teknik för att omvandla träningen till ett spel.


STRONG

STRONG - En högintensiv, uppslukande styrketräning, där vi ser en ackumulerad muskel spänning för att uppnå bästa estetiska resultat. Perfekt för dem som vill förbättra sin fysik och se bättre muskel definition utan att behöva spendera timmar i vikt rummet.
- Muskelvinst
- Teknikförbättring
- Helkroppsträning
- Muskeltoning
PRAMA STRONG arbetar i serie för att erbjuda högkvalitativ muskelträning över alla huvudmuskelgrupper i varje session. Tack vare denna metod når användaren muskeltrötthet och erhåller därför maximala fördelar på kortast möjliga tid.
Varje användare arbetar med individuell utrustning, så det är enkelt att anpassa övningarna till alla träningsnivåer. PRAMA STRONG erbjuder en intensiv styrketräning med lite utrustning och inga maskiner.


ATHLETIC

ATHLETIC - Athletic är en högpresterande träning, utformad för att förbättra kraft, snabbhet, smidighet, och funktionella rörelser. Deltagarna erbjuds den perfekta träningen som ökar styrkan och maximerar atletiska förmågor.
- Komplexa styrkeövningar
- Samordning & hastighet
- Plyometriskt arbete
- Fysisk prestation
ATHLETIC syftar till att förbättra prestanda i en funktionell miljö, med hjälp av dynamiska och explosiva rörelser och högintensiva styrkeövningar. Det är en träning som erbjuder fördelar som förbättrad styrka och kardiovaskulära kapaciteter samtidigt som användarna strävar efter att ge sitt allt.
ATHLETIC är det perfekta programmet för dig som vill ge allt i varje träningspass och har tidigare träningserfarenhet. Med kombinerade rörelser och varierande sessioner, kommer ATHLETIC förbättra sin prestation på bara några sessioner.


FLOW

​​​​​​​FLOW - Detta program kompletterar resten av PRAMA-programmen samtidigt som det erbjuder en "Body Mind"-upplevelse för dina medlemmar. FLOW är en kombination av Yoga, Pilates, och rörlighet som syftar till att förbättra flexibilitet, stabilitet och styrka alla samtidigt minska stress och spänningar.
Yoga grundläggande rörelser
Förbättring av flexibiliteten
Stabilitet & rörlighet
Kärna styrka
PRAMA FLOW är den enda kretsträningsmetoden i fitnessbranschen som bygger på en kombination av kropp-själ-övningar. Denna träning är ett helhetsgrepp på de olika wellness-disciplinerna, inklusive Yoga, Pilates, Tai-Chi, och återställande rörlighet.
Sekvenserna och rörelserna anpassar sig till alla nivåer, vilket skapar en unik uppslukande upplevelse för kropp och själ, medan varje session avslutas med en välförtjänt stunds avkoppling.


ACTIVE

ACTIVE - Designad för människor som är vana vid en mer stillasittande livsstil och som vill njuta av fysisk aktivitet precis som alla andra. PRAMA ACTIVE förstärker sociala relationer samtidigt som det bidrar till att upprätthålla en hälsosam livsstil. Här har du övningar och musik med fokus på rörlighet och härlig stämning. PRAMA ACTIVE, med sina övningar som anpassar sig till de olika fysiska förhållandena hos deltagaren, är det perfekta valet för nykomlingar och ett bra alternativ för dem som inte har tränat på länge för att hjälpa till att återgå till fysisk aktivitet.