Om Åhus Träningscenter

Åhus Träningscenter, slog upp portarna för första gången 23 augusti, 1993.  2000 flyttade verksamheten till större och nyare lokaler på nuvarande adress. Idag stoltserar vi med ett härligt fräscht gym med flera olikapass, nya maskiner och fin miljö.
Vi har expanderat under årens gång och under slutet av 2020 expanderade vi genom en helt ny Yogasal, ny TEAM-hörna, större friviktsavdelning samt storsatsning på PRAMA. Under juni 2021 utökade vi vår träningsyta med 140m2 stor konstgräsplan för gruppträning utomhus. 

Hos oss kan du vara precis som du är och alla är välkomna. Vi har något för den glada motionären och den tävlingsinriktade eliten, för den oerfarne och för den rutinerade. Här finns något för alla. Du får som medlem tillgång till alla våra pass och maskiner så att du kan träna det du vill och önskar. Vi bjuder på en trevlig atmosvär och mysig träningsglädje. Som medlem får du hjälp att komma igång genom våra medlemstränare, våra Personliga Tränare kan tillsammans med dig ta träningen till ytterliggare en nivå och på passen hittar du välutbildade och inspirerande instruktörer.

Vi har generösa bemannade tider och som medlem får du givetvis nykokt kaffe och en mysig hörna att koppla av i, efter eller innan din träning.

Boka tid med vår medlemsrådgivare så kommer du igång med din träning direkt, visa ditt intresse via hemsidans formulär eller maila vår medlemsrådgivare på mikael@remove-this.ahustraningscenter.remove-this.com så du kan komma igång direkt.

 

Vi tänker självklart på din säkerhet och har därför även Hjärtstartare på anläggningen. 

Nu kan du träna tryggare.
HLR-utbildning med tillhörande hjärtstartare har genomgåtts.

Denna utrustning finns vid receptionen.

VI EXPANDERAR!

Sommaren är här och träningslusten växer till nya nivåer.

Som en del av senaste tidens utveckling och att vi lyssnar på våra medlemmars önskemål så tar vi steget och expanderar vidare. Runt midsommar kommer vi ha färdigställt ca 140 m2 yta för gruppträning utomhus.

Då kommer vi att kunna erbjuda ännu mer möjligheter för pass och visst känns det extra lockande att kunna köra ett härligt cirkelpass, danspass, yogapass med mera när vinden fläktar håret och sol lyser i ditt ansikte,

Följ oss på facebook och Instagram för löpande information. 

Vi kör även vidare med våra populära TEAM och BOOTCAMP.  Sugen på att få veta mer? Hör gärna av dig så bjuder vi dig även på en Personlig Hälsoplan och visning av vår club.