Träningsresa med Åhus Träningscenter och Forumresor

Följ med Åhus Träningscenter till Playitas på Fuerteventura.

En vecka full med träning i en underbar miljö. Träningspass som leds av instruktörer från Åhus Träningscenter samt en massa andra träningspass som leds av instruktörerna på Playitas. Mellan träningspassen kan man med gott samvete vila i solstolen. Medeltempen på Fuerteventura är 23 grader på dagen.

Lite bättre än rusket i November hemma i Åhus. (22/11-29/11-2024)


Information
Det till synes oändliga sportutbudet på Playitas Resort lockar såväl träningsproffs som aktiva familjer och vardagsmotionärer – i alla åldrar och på alla nivåer. Anläggningen är nyrenoverad och består av flera olika delar, lägenheter med eget kök, hotellrum, villor med egen pool och flerbäddsrum för stora familjer eller lag. Här finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter, vackra vyer över det fridfulla området och utsikt över Atlanten. På Playitas Resort har du aldrig tråkigt!

Oändliga träningsmöjligheter
På Playitas finns aktiviteter som passar alla intressen och nivåer. Varje dag året om erbjuds ett fullspäckat träningsprogram och du kan även hyra utrustning till alla möjliga sporter. Här finns Kanarieöarnas största gym med ett modernt utbud av frivikter, maskiner och cardiomaskiner. I vårt stora cykelcenter hyr vi ut moderna landsvägscyklar, mountainbikes, tempocyklar, fatbikes, löparvagnar, barncyklar med mera. Här finns också en inomhushall för badminton, handboll, innebandy, fotboll eller basket. Här finns flera padel- och tennisbanor samt en uppvärmd olympisk 50-meterspool utomhus. WOD-boxen erbjuder massor med rolig utrustning och på anläggningen finns även en boxningsring och en klättervägg. Vill du spela golf, ligger Playitas 18-håls golfbana på par 67. Besökaren bjuds på en rolig upplevelse där de karga partierna med vulkansten skapar en kontrast mot golfbanans gröna fairways. H

Hotellet
Playitas Resort består av fyra delar för boende och oavsett var du bor har du aldrig långt till restaurangerna, poolerna och träningsfaciliteterna.

Vi bor på Playitas Aparthotel som är nyrenoverade och praktiska lägenheter. Här finns ett stort poolområde och stranden ligger bara ett stenkast bort.


SEK14495
Direktflyg från Köpenhamn till Fuerteventura
Mat ombord på flyget
15 kg incheckat bagage
Del i nyrenoverad enrumslägenhet
Transfer till och från flygplatsen på Fuerteventura
Halvpension
Fria träningspass

ANMÄL DIG HÄR!


För frågor kontakta Erling Alvesson / Forumresor
Tel: (0709-24 13 15)
eller Patrick / Åhus Träningscenter
044-289 389 

 


Spin of hope på Åhus Träningscenter 23 mars 2024

2024 ÅRS STÖRSTA EVENT ÄR PÅ GÅNG!

Varje år spinnar tusentals personer runt om i landet för att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Sedan starten 2009 har Spin of Hope samlat in drygt 45 miljoner kronor med närmare 1300 arrangörer och över 160 000 deltagare. Alla kan vara med och bidra på en rad olika sätt, från nybörjare till erfarna spinningfantaster och självklart glada supportrar/ivriga påhejare. Lördag 23 mars är datumet för vårt kommande Spin of Hope För att slå rekordet behöver vi finnas på minst 102 anläggningar och få in minst 4000 deltagare. Hoppas ni vill vara med! Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till livsviktig forskning och till att ge barncancerdrabbade familjer rätt vård och stöd. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn.

ANMÄL DIG HÄR 

►  Här är vårt event på facebook

Utkast till schemat

07:00 Första passet Mats B
08:00 pass 2 Rosie
09:00 pass 3
10:00 pass 4
11:00 pass 5 Ola
12:00 pass 6 Lotta Olsson
13:00 pass 7 Lotta Ohlsson
14:00 pass 8 Rosie
15:00 pass 9 Ola
16:00 pass 10 Magnus
17:00 pass 11 Alice B
18:00 sista passet Mats B