Åhus Trailrun 3 december

3 December 2022

Välkommen till strandskogarna och havet söder om Åhus i Skåne, till sjunde upplagan av Åhus TrailRun. Välkommen till en magnifik löpar- och naturupplevelse.

3 Bansträckor

Välj mellan 6km11km och 17km utmanande traillöpning.

Trailrunning Sweden Trailtour

Årets upplaga av Åhus TrailRun är finalen av den nationella trailtouren, Trailrunning Sweden Trailtour 2022. Distansen 17 km ingår i Trailtouren.


Läs mer om loppet här

Anmälan gör du här


Anmäl dig gärna till laget: Åhus Träningscenter när du gör din anmälan då vi är flera från gymmet som kommer ställa upp på loppet. Ju fler desto roligare blir det. 

Hör gärna av dig till Mikael Löfstedt om du har funderingar eller vill hänga med på något träningspass.


Spin of hope på Åhus Träningscenter 25 mars 2023

Var med och slå världsrekord!

Spin of Hope, som nu arrangeras för 15:e året i rad, är Nordens största spinningevent där deltagare spinnar i kampen mot barncancer.

I år siktar vi på att slå världsrekord, både i antal deltagare och insamlade pengar. Häng på ni med!

Varje år spinnar tusentals personer runt om i landet för att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Sedan starten 2009 har Spin of Hope samlat in drygt 45 miljoner kronor med närmare 1300 arrangörer och över 160 000 deltagare. Alla kan vara med och bidra på en rad olika sätt, från nybörjare till erfarna spinningfantaster och självklart glada supportrar/ivriga påhejare. Lördag 25 mars är datumet för vårt kommande Spin of Hope och då siktar vi på att slå världsrekord! Både i antal spinningcyklister och i insamlade pengar. För att slå rekordet behöver vi finnas på minst 102 anläggningar och få in minst 4000 deltagare. Hoppas ni vill vara med! Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till livsviktig forskning och till att ge barncancerdrabbade familjer rätt vård och stöd. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn.

► ANMÄL DIG HÄR