PRAMA - FRAMTIDENS TRÄNING

PRAMA är träningsupplevelsen där dansmattan möter gruppträningen!

Spanska företaget PRAMA levererar de interaktiva träningsplattorna och totalkonceptet som flera anläggningar i världens stora städer, såsom New York, Paris, Hong Kong, London satsat på och nu snart även Åhus.

Inga stakmaskiner, inga löpband, inga konditionscyklar, inga roddmaskiner. Det är mer som ett tv-spel än ett gym. I salen kombinerar våra peppande coacher träningsprogram med ljus och ljud i ett samspel för att ge ökad snabbhet, bättre spänst, smidigare kropp och ökad styrka. Golv- och väggplattor känner av dina rörelser och musiken lever ihop med ljuset, där du kommer kunna mäta och tävla för att nå nya mål i din träning.

Snart lanserar vi framtidens träning på Åhus Träningscenter och du kan redan nu visa ditt intresse inför invigningen i början av 2021. Börja din resa med vägledning och en Personlig Hälsoplan och få reda på vad som ingår i ett medlemskap hos oss.

PRAMA är gruppträning och TEAM-training med inriktning på allt från styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, FLOW, KIDS & FAMILY är våra inledande träningsprogram. Samtliga är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Du kommer hela tiden veta vilken station du skall träna på och hur övningen går till.

PRAMA är alltså ett helt nytt sätt att träna och till vissa delar ett helt nytt tänk om träning på Åhus Träningscenter.

HÄR kan du läsa mer om PRAMA på deras hemsida

REGISTRERA DIG HÄR

För att komma igång behöver du skapa en profil och registrera ditt pulsband på pramacloud.com. När du gjort detta ska du alltid ha på dig pulsbandet när du går på klasserna. Systemet vet då att du är närvarande och talar om var du ska stå och du kan följa dina framsteg och fira dina framgångar via din profil.

  1. Registrera dig Börja med att registrera dig som ny användare: http://pramacloud.com Efter att du fyllt i namn, e-post och ett lösenord ska du skapa en PIN-kod (4 siffror) och fylla i dina uppgifter om längd, vikt och ålder. (Stad och ort är inte nödvändigt) Därefter kommer du in på din sida. TIPS! Använd ett enkelt och kort "Nickname"
  2. Koppla ditt pulsband Klicka på menyn högst upp till höger. Välj ”Profile” och sedan ”Your gyms” (längst ner i menyn). Välj därefter ”Edit” och ”New heart rate” - här skriver du in sifferkoden som står på baksidan av pulsmätaren. Avsluta med att klicka på ”Save”. OBS! Glöm inte att ta bort plasten i batteriluckan på pulsbandet. 
  3. Klart för att köra Väl inne på PRAMACLOUD kan du bekanta dig med övningar, lägga till PRAMA-kompisar och mycket mer. Här laddar du också upp din profilbild som vi tycker du ska göra, det höjer upplevelsen ytterligare under passet. Första gången du tränar behöver du logga in på datorn i PRAMA-salen, instruktören hjälper dig med det.

Börja träna!

Boka din första klass precis som vanligt via appen Åhus Träningscenter, kom ihåg att alltid sätta på dig pulsbandet innan du går in i salen. Observera att du måste knäppa loss ena sidan av pulsmätaren från bandet för att batteriet inte ska ta slut mellan dina träningspass.

Följ gärna sidan PRAMA Åhus på facebook! https://www.facebook.com/pramaahus