PRAMA - FRAMTIDENS TRÄNING

PRAMA är träningsupplevelsen där dansmattan möter gruppträningen!

Spanska företaget PRAMA levererar de interaktiva träningsplattorna och totalkonceptet som flera anläggningar i världens stora städer, såsom New York, Paris, Hong Kong, London satsat på och nu snart även Åhus.

Inga stakmaskiner, inga löpband, inga konditionscyklar, inga roddmaskiner. Det är mer som ett tv-spel än ett gym. I salen kombinerar våra peppande coacher träningsprogram med ljus och ljud i ett samspel för att ge ökad snabbhet, bättre spänst, smidigare kropp och ökad styrka. Golv- och väggplattor känner av dina rörelser och musiken lever ihop med ljuset, där du kommer kunna mäta och tävla för att nå nya mål i din träning.

Snart lanserar vi framtidens träning på Åhus Träningscenter och du kan redan nu visa ditt intresse inför invigningen i början av 2021. Börja din resa med vägledning och en Personlig Hälsoplan och få reda på vad som ingår i ett medlemskap hos oss och passa på att bli medlem innan prishöjningen vid årsskiftet.

PRAMA är gruppträning och TEAM-training med inriktning på allt från styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, FLOW, KIDS & FAMILY är våra inledande träningsprogram. Samtliga är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Du kommer hela tiden veta vilken station du skall träna på och hur övningen går till.

PRAMA är alltså ett helt nytt sätt att träna och till vissa delar ett helt nytt tänk om träning på Åhus Träningscenter.

HÄR kan du läsa mer om PRAMA på deras hemsida