FortGjort HOME

FortGjort HOME har mer än 200 olika träningsprogram som du får tillgång till genom medlemskapet hos Åhus Träningscenter (begränsad tid)

Hos oss hittar du en stor bredd av träningsformer och upplägg så som: Funktionell träning, Skivstång, Mage Rygg, Styrka, Box Mix, Dansa Zafro, PulsJympa, Harmoni Avspänning, Harmoni Flöde, Pilates, Multiträning, Pulsträning, Rörlighetsträning och Bål & Balans. 

Välj att köra ett av passen, för dig med begränsad tid eller testa att köra flera i följd, för fler utmaningar. Alla träningsupplägg går att genomföra på egen hand hemifrån och huvudsakligen behövs inga redskap. Hos oss finns träningsupplägg för olika ambitioner. 

Här får ni tillgång till alla träningsprogram tillpassat för alla målgrupper och ambitionsnivå:

Så här fungerar tjänsten:

- Gå in på https://www.fortgjort.se/skapa-konto/

- Fyll i informationen som anges, och välj Åhus Träningscenter som ditt träningscenter (anläggningen du tillhör)

- Du får då en aktiveringslänk skickat till din epost. Denna måste öppnas, och du kommer då till en sida med ditt användarnamn och lösenord, denna information mottar du också i en ny epost.

- Du kan justera dina uppgifter under "Mina sidor"

- Gå därefter till inloggingsidan: https://www.fortgjort.se/wp-login.php , logga in med ditt användarnamn och lösenord.

- När du är inloggad får du tillgång till alla träningsprogram genom att klicka på «Träningsaktiviteter»

Ta gärna foto och lägg ut på instagram men glöm inte tagga #åhusträningscenter #FortGjortHOME så sprider du din träningsglädje till andra

FortGjort Träning är anpassat för att attrahera den stora målgruppen – de personer som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att skapa en regelbundenhet i sin träning. För att träningen ska bli av och kännas rolig tror vi på korta och effektiva tillfällen och därför är alla våra träningsupplägg inte mer än 25 minuter långa. Vi är säkra på att det ger mersmak att sluta när det är som roligast!

”Ta rygg på oss så får du roligt”